Εκδρομές και μοναδικές εμπειρίες για τα παιδιά στο Summer Camp του Δήμου Γλυφάδας

03-07-2018 16:55:43

Το Summer Camp του Δήμου Γλυφάδας διανύει τη δεύτερη εβδομάδα λειτουργίας του και ήδη τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είχαν την ευκαιρία να ζήσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες, όπως η επίσκεψη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και στο Γκολφ Γλυφάδας και η γνωριμία τους με διάφορα ολυμπιακά αθλήματα στο ΔΑΚ Γλυφάδας, ενώ σήμερα θα μεταβούν στο Πλανητάριο.

Ο Τομεάρχης Αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας και Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Περικλής Δορκοφίκης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι δράσεις και οι εκπλήξεις συνεχίζονται στο θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Γλυφάδας, που με πολύ κόπο και αγάπη επιμεληθήκαμε τους προηγούμενους μήνες και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Η χαρά και η ευτυχία των παιδιών είναι για εμάς το μεγαλύτερο «ευχαριστώ», το καλύτερο δώρο και για αυτό καθημερινά φροντίζουμε, ώστε να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και οι μικροί μας φίλοι όχι μόνο να διασκεδάζουν με την ψυχή τους, αλλά παράλληλα να αποκτούν σημαντικές γνώσεις.

Μετά την επίσκεψη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, όπου είδαν από κοντά κάθε λογής ζώα που είχαν γνωρίσει μόνο από την τηλεόραση και ο ενθουσιασμός τους ήταν τεράστιος, επισκέφθηκαν το Δημοτικό μας Αθλητικό Κέντρο όπου ήρθαν σε επαφή με την πισίνα και γνώρισαν ολυμπιακά αθλήματα, όπως τζούντο, ενόργανη γυμναστική, kick boxing και μπάσκετ, με τη συνδρομή καταξιωμένων προπονητών που τους μίλησαν για αυτά.

Παράλληλα, κάποιοι από τους μικρούς μαθητές βρέθηκαν στο Διασχολικό Κέντρο Γλυφάδας, όπου διασκέδασαν και παράλληλα επιμορφώθηκαν με μουσικό και θεατρικό παιχνίδι και άλλες αθλοπαιδιές.

Σήμερα πολλά από τα παιδιά επισκέφθηκαν το Γκολφ Γλυφάδας. Εκεί είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτό το χώρο μοναδικής ομορφιάς, ένα ξεχωριστό μέρος όχι μόνο για τη Γλυφάδα, αλλά για όλη την Αττική, να έρθουν σε επαφή με τη φύση αλλά και να κάνουν διάφορες αθλοπαιδιές!

Δεν σταματάμε εδώ! Ακολουθούν πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους, αρχής γενομένης από την αυριανή επίσκεψη στο Πλανητάριο, ένα μέρος που τα παιδιά σίγουρα θα λατρέψουν και θα μάθουν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα».