Εγκαίνια για την «παραμυθούπολη» της Αγίας Τριάδας

04-12-2017 23:59:04

Ο Δήμος Γλυφάδας συνεχίζει το έργο της ανάπλασης των υπαίθριων χώρων, των πλατειών, αλλά και της δημιουργίας νέων παιδικών χαρών, υψηλών προδιαγραφών, ώστε να μπορούν τα μικρά παιδιά της Γλυφάδας και όχι μόνο να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους, να χαίρονται και να διασκεδάζουν, πάντα με ασφάλεια.

Αυτήν τη φορά σειρά έχει ο νέος παιδότοπος στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, ο οποίος και διαθέτει πρωτοποριακές καινοτομίες, όπως διπλό τελεφερίκ και δεντρόσπιτα που ενώνονται με μεγάλες γέφυρες.

Τα εγκαίνια της νέας αυτής «παραμυθούπολης» θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, στις 12:00, όπως διεμήνυσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, με ανάρτησή του στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενώ τα έργα δε σταματούν εδώ, καθώς σειρά έχει η παιδική χαρά στην οδό Παλμύρας.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα του Δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου, αναφέρει: «Έτοιμη και η νέα μας παραμυθούπολη στην Αγία Τριάδα. Και σε αυτήν την προσπάθεια καταθέσαμε ψυχή, δημιουργήσαμε έναν πρότυπο παιδότοπο με πολλή φαντασία και αγάπη. Γι'αυτό και δηλώνουμε υπερήφανοι και για αυτό το ξεχωριστό αποτέλεσμα. Δεντρόσπιτα που ενώνονται με μεγάλες γέφυρες και κατασκευάστηκαν ειδικά για το συγκεκριμένο χώρο, για πρώτη φορά σε παιδική χαρά διπλό τελεφερίκ , δραστηριότητες και παιχνίδια που δημιουργούν ακόμα ένα μοναδικό χώρο παιχνιδιού για τα παιδιά μας. Και ακριβώς επειδή στο μυαλό μας πάνω από όλα είναι το παραμύθι των μικρών μας φίλων, μην έχετε αμφιβολία ότι και εδώ έχει περισσέψει το μεράκι και η υπερπροσπάθεια όλων μας που εργαστήκαμε για το νέο μας παιδικό χωριό. Μέχρι και η τελευταία γωνιά του χωριού μας έχει δουλευτεί με έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια, πάντα με τα πλέον υψηλά επίπεδα ασφάλειας και πιστοποίησης και ασφαλώς, πάντα με τα καλύτερης ποιότητας υλικά. Εγκαινιάζουμε τη νέα μας «παραμυθούπολη» την προσεχή Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00.Σας περιμένουμε με όλη μας την αγάπη.Επόμενη στάση του παραμυθιού στη Γλυφάδα, η παιδική χαρά στην Παλμύρας. Συνεχίζουμε».