Βελτιωτικά έργα στην οδό Δωδεκανήσου

22-05-2018 20:42:03

Σε βελτιωτικά έργα προχώρησαν από το πρωί σήμερα συνεργεία του Δήμου Γλυφάδας στην οδό Δωδεκανήσου, στην Άνω Γλυφάδα. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ενημέρωσε, μάλιστα, σχετικά με τις εργασίες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση του κ. Παπανικολάου αναφέρει τα εξής: «Κάποιοι περνώντας σήμερα από την οδό Δωδεκανήσου, νομίζουν ότι ο Δήμος τρελάθηκε και από τις πολλές ασφαλτοστρώσεις που κάνουμε τώρα ρίχνουμε καινούργια άσφαλτο πάνω στην καινούργια!

Τα πράγματα, όμως, έχουν ως εξής:

Πριν από ενάμιση χρόνο ολοκληρώθηκε μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στην οδό Δωδεκανήσου και αμέσως μετά στρώθηκε νέα άσφαλτος.

Παρατηρήσαμε άμεσα, όμως, ότι σε συγκεκριμένα σημεία η κλίση του νέου οδοστρώματος ήταν λάθος, με αποτέλεσμα τα νερά της όποιας βροχόπτωσης να μην κατευθύνονται σωστά στα καινούργια φρεάτια υδροσυλλογής.

Με παρέμβαση της Δημοτικής μας Αρχής - και χωρίς καμία επιπλέον δαπάνη για το Δήμο μας - ο δρόμος κατασκευάζεται και πάλι - με νέα ασφαλτόστρωση σε όλο το πλάτος του, χωρίς δηλαδή μπαλώματα - ώστε να διασφαλιστεί η σωστή διαχείριση των υδάτων.

Ευχαριστούμε τον ανάδοχο του έργου και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας για τη συνεργασία.

Κάθε έργο θέλει πολλή μελέτη και δουλειά για να γίνει - και άλλη τόση για τη συντήρηση και επιτήρησή του.

Συνεχίζουμε».