Αναβάλλονται σήμερα και αύριο οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018

24-07-2018 12:00:16

Ο Δήμος Γλυφάδας, λόγω της οδύνης για την ανείπωτη τραγωδία που πλήττει τη χώρα τις τελευταίες ώρες, ενημερώνει πως αναβάλλονται η αποψινή και η αυριανή εκδήλωση του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018, καθώς και ότι η Πολιτική Προστασία του Δήμου βρίσκεται σε επιφυλακή, έτοιμη να αναλάβει δράση, σε περίπτωση που αυτό κριθεί αναγκαίο.

Συγκεκριμένα, απόψε ήταν προγραμματισμένη στην 3η μαρίνα Γλυφαδας να γίνει η συναυλία με την Κατερίνα Στανίση και αύριο στο Γκολφ Γλυφάδας θα προβαλλόταν η κινηματογραφική ταινία: «Η Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον», οι οποίες και αναβάλλονται, ενώ θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ από το Δήμο Γλυφάδας.

Η ανακοίνωση του Δήμου Γλυφάδας αναφέρει, χαρακτηριστικά, τα εξής: «Ανείπωτη η θλίψη και η οδύνη για τις χαμένες ζωές και για την καταστροφή που πλήττει την πατρίδα μας. Οι σκέψεις όλων μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων, με τους ανθρώπους που έχασαν συγγενείς και φίλους μέσα σε αυτή την τραγωδία που βιώνουμε. Οι σκέψεις όλων μας είναι με τους ήρωες πυροσβέστες και τους εθελοντές που δίνουν μια τεράστια μάχη.

Οι υπηρεσίες και ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου Γλυφάδας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και σε διαρκή εγρήγορση και επιφυλακή, σε απόλυτη συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα και συνδράμουν όπως και όπου χρειάζεται.

Είναι αυτονόητο βέβαια ότι η αποψινή συναυλία και η αυριανή κινηματογραφική προβολή, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γλυφάδας 2018, αναβάλλονται».